Klockan 15.00 idag är IFK Kungälv på besök i ”bandykyrkan” i Edsbyn för att ta sig en av 00-talets stora dominant i svensk bandy – Edsbyns IF.

 Det är en av de jämnaste säsongsinledningarna vi har sett på länge i årets elitserie. Efter sju omgångar kan vi se att det endast skiljer två poäng mellan trean Sandviken och tian Broberg. Mittemellan hittar vi Edsbyn på en femteplats med åtta inspelade poäng och Kungälv på en åttondeplats med sju inspelade poäng. Så det är med andra or viktiga poäng som står på spel i Sveriges första bandyhall, Svenska Fönster Arena, eller i folkmun även kallad för ”bandykyrkan”.
IFK Kungälv gjorde under fredagseftermiddagen sitt sista pass inför matchen och vi får hoppas att våra kamrater är taggade till tänderna!
Med till Edsbyn följer även Skarpa Gubbar, som under fredagskvällen satte sig på bussen upp till Edsbyn, som kommer göra allt för att överrösta Edsbyns Supportergrupp Red Farmers. Innan matchen blir det även en gemensam Bandylunch för Red Farmers och Skarpa Gubbar, så det kommer bli bra tryck i Arenan denna lördagseftermiddag!
För er som vill se matchen i sin helhet, så går den att se på bandyplay.se där sändningen startar 14.55.
HEJA KUNGÄLV!