Ikväll med avslag 19.00 tar IFK Kungälv emot Vetlanda BK på Skarpe Nord.
– Det är fortsatt härligt go i laget och vi ser med tillförsikt fram emot matchen mot Vetlanda. Vi gör inga ändringar förutom att vi får hoppas att Ted Skoglund är redo att spela igen efter sjukdom, säger IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen.

 Det är en fortsatt jämn serie där tabellen toppas av de regerande mästarna Västerås SK som har en match mer spelad än de flesta av de övriga lagen. Det skiljer inte mer än två poäng mellan tredjeplacerade Sandviken och åttondeplacerade Broberg/Söderhamn.
Motståndet denna fredagskväll står Vetlanda BK för, som inlett säsongen med fem segrar och tre förluster och som just ligger på en sjundeplats – tre poäng före Kungälv som placerar sig på tionde plats i tabellen. Det är med andra ord en extremt viktig match som utspelar sig på ”Camp Nord” ikväll.
– Varje match är viktig nu när serien utvecklats till att bli så jämn. För att vi ska kunna gå segrande ur denna match så måste vi fokusera på våra eget spel och inget annat i 90 minuter. Jag har en enormt stor tro på att killarna ska klara av det just på ikväll, säger Ari Holopainen.
Om man kollar på Vetlanda så går mycket genom lagkaptenen Johan Löfstedt som man bygger sitt spel kring. När han är på spelhumör så är det ett svårstoppat anfallsspel Vetlanda har – där man även har en farlig spetsspelare i anfallaren Joakim Andersson.
I bortalaget hittar vi även Kungälvsonen Patrik ”Putte” Johansson som denna säsongen gör comeback i Vetlanda – där han säsongen 2006/2007 lirade tolv matcher som junioravbytare.
Ikväll hoppas vi att det är många personer som tar med sina portföljer och spenderar fredagsmyset på Skarpe Nord istället för soffan där hemma.
Välkomna skall ni vara och  just det… HEJA KUNGÄLV!