Den finske mittfältaren Anssi Hänninen, 28, lämnar IFK Kungälv för elitseriekollegan Gripen/Trollhättan. Anssi är spelklar för Gripen redan på onsdag.

Anssi Hänninen kom till IFK Kungälv inför förra säsongen och var under den säsongen en viktig kugge på IFK Kungälvs mittfält. Särskilt i elitseriekvalet utmärkte sig mittfältaren i de viktiga matcherna mot Katrineholm, Tillberga och Nässjö vilket gjorde att IFK Kungälv höll sig kvar i högsta serien.

Den här säsongen har Hänninen haft det svårt att slå sig in i matchtruppen och IFK Kungälv önskar honom nu ett stort lycka till i Gripen.

IFK Kungälv laddar i övrigt inför en spännande vecka. På onsdag väntar en tuff bortamatch på Zinkensdamm i Stockholm och på fredag kommer Villa-Likdöping till Skarpe Nord inför ett stekhett västkustderby.

Två tuffa matcher som IFK Kungälv kommer med gott självförtroende till efter segrar i de två senaste matcher mot Vetlanda och Tillberga. Mer inför veckans matcher läser nu på ifkkungalv.se under tisdagen.