Ikväll är det dags för IFK Kungälv att åka upp till Stockholm, närmare bestämt Zinkensdamms IP och ta sig an tabellfyran Hammarby.

Efter ett kortare landslagsuppehåll så är det ett utvilat Kungälv som ska göra allt i sin makt för att sno åt sig två poäng.
– Vi har fortsatt mycket bra fart på träningarna och alla är verkligen sugna på att sätta igång igen, efter stormen som var så var vi tvungna att ställa in en träning, men det är ingenting som påverkar oss speciellt mycket, säger anfallaren Ted Skoglund.

Det är ett Hammarby med ett stort självförtroende som Kungälv får ta sig an denna onsdagskväll, på de fem senaste matcherna så har Hammarby fyra segrar och e oavgjord. Så det kommer att bli en hård batalj på Zinkensdamm IP, dock har ju Kungälv visat innan att ingenting är omöjligt!
– Hammarby kommer att bli en hård nöt att knäcka, speciellt när dom har en sådan bra form just nu, men vi har en stor tro på oss själva och har visat innan att vi kan slå vilket lag som helst i serien dom dagarna vi spelar på våran högsta kapacitet, säger Ted Skoglund.

Hammarby har haft iväg Adam Gilljam och målvakten Patrik Hedberg på landslagsuppdrag, men det finns andra spelare i Hammarby som sticker ut och som det gäller att se upp med iform av hörnspecialisten David Pizzoni-Elfving, Lagkaptenen Ulf Einarsson och Jesper Jonsson är två spelare  som också har kommit igång på allvar. Listan kan givetvis göras längre då det kryllar av klasspelare i mästarlaget från 2013.

Kungälv placerar sig just nu på en niondeplats i Tabellen (samma poäng som sjuan Bollnäs och åttan Vänersborg, sedan är det endast tre poäng upp till kvällens motståndare Hammarby. I årets rekordjämna serie är varenda match enormt viktig! Och som vi sett innan, ALLT KAN HÄNDA!

Kvällens laguppställningar finns att se på bandyrapport.nu klockan 18.30.

Heja Kungälv! #viärkungälv