Under lördagseftermiddagen, närmare bestämt klockan 17.00 så är det äntligen dags för årets julafton för alla bandyvänner.
IFK Kungälv får i år under annandagen agera bortalag och kommer att stöta på hårdast tänkbara patrull då de ska ta sig an serietvåan Villa/Lidköping i Sparbanken Lidköping Arena.

– Givetvis har vi en oerhört tuff match har framför oss, men om vi håller oss till våran matchplan och sätter våra chanser, så kan vi störa alla lag i denna serien, säger Kungälvsmittfältaren Fredrik ”Fidde” Johansson.

Det är slutsålt i Sparbanken denna annandagen, närmare bestämt 4250 Personer kommer att bevittna årets annandagsmatch mellan Villa/Lidköping-IFK Kungälv.

Skarpa Gubbar har som vanligt arrangerat resa och det är flertalet bussar som rullar ifrån Kungälv vid 12-tiden under Lördagen, innan matchen så kommer det vara underhållning och Bandypytt i centrala Lidköping, något som Fredrik Johansson uppskattar enormt,

- Det är helt otroligt vilka trogna fans vi har. Jag kan tala för hela laget när jag säger att vi är otroligt stolta över att ha Skarpa Gubbar, och lovar även att publiken kommer att få se ett taggat Kungälv under lördagskvällen.

Så sent som för 15 dagar sedan så tog Kungälv emot Villa i Ale Arena, och då var det Lidköpingspojkarna som drog det längsta strået efter en ruggig inledning där dom ledde med 0-3 redan efter 25 minuter.
En sådan inledning av en bandymatch är något av Villas signum, speciellt på hemmaplan.

Om man ska nämna några namn, så är det givetvis skyttekungen David Karlsson, och skridsko/teknikvirtuoserna Daniel Andersson och Johan Esplund, om Kungälv lyckas få någorlunda stopp på dessa herrar så kan vi få en glad bussresa hem till Kungälv igen!

Heja Kungälv! #viärkungälv