På onsdagskvällen gästar tabelltrean Hammarby västkusten och Kungälv för en oviss match på Skarpe Nord.
Hammarby har de senaste matcherna fått slita för sina segrar – men alltid till sist visat tyngd vilket placerar laget i tabelltoppen.

IFK Kungälv är på jakt för att komma tillbaka till vinnarspåret igen. Efter två raka derbyförluster hoppas nu laget istället för att få revansch när Stockholmslaget – Hammarby kommer på besök.

Ett Hammarby med ett gäng riktigt sevärda spelare – inte minst i landslagsmannen Adam Giljam som i sina bästa stunder kan stå för fantastiska bandynummer.

IFK Kungälv lyckades aldrig riktigt att skaka Villa-Lidköping på annandagen – hemma på Skarpe Nord vet både laget själva och alla andra motståndare i bandysverige att det är annorlunda. På Skarpe Nord delas inga gratis poäng ut till motståndarna och ett taggat Kungälv är inställda på att kriga hem två poäng.

Hammarby kommer till matchen med ett gäng segrar i ryggen. Laget har de senaste omgångarna mött lag i de lägre regionerna av tabellen – men trots det fått slita för att vinna. Bortsett från en oväntad hemmaförlust mot Sirius för ett par omgångar har laget dock inte bjudit på några poäng – vilket förklarar lagets dina position i tabellen.

Matchen mot Hammarby börjar klockan 19.00.

Varmt välkomna