IFK Kungälvs ungdomsspelare Gustav Friman, Lucas Widman och Filip Strands fina bandyspel har tagit ut dem i landslags respektive regionlag. För Friman väntar spel med det svenska P15-landslaget medan Widman och Strand har blivit uttagna i regionlaget. 

IFK Kungälvs ungdomar visar framfötterna. Nyligen blev det klart att Gustav Friman är uttagen till P15 landslaget. I år spelas P15 VM i Mikkeli i Finland 28/1-1/2.

Gustav Friman är bandyspelaren med det ”lilla extra allt”, mycket fin spelförståelse, mycket fin skridskoåkning med en förtrollad klubbteknik som gör honom till oberäknelig och svår stoppad. Detta märks mest inom straffområdet där han snirklar sig igenom nästan vilket försvar som helst. Det syns att Gustav verkligen älskar utmaningen att komma ensam med målvakten, han kryddar detta med ett bra skott.

Hans lite äldre klubbkamrater  i IFK Kungälvs P16-lag - Lucas Widman och Filip Strand har i sin tur också uppmärksammats genom att ha tagit ut i det södra regionslaget för åldersgruppen. Lag Syd innehåller spelare ifrån sex olika klubbar IFK Kungälv, Villa BK, Vetlanda, Nässjö, Tranås och Surte BK som tillsammans ska möta det norra och mellersta regionslaget i en turnering i  Västerås den 30-31 januari.

IFK Kungälv säger stort grattis till spelarna och alla deras lagkamrater i alla andra ungdomslag i föreningen som tillsammans hjälper varandra att utvecklas i ur och skur.