På lördag åker IFK Kungälv till Söderhamn för bortamatch mot Broberg på Hällåsens IP i Hälsingland. Broberg ligger tre poäng före IFK Kungälv i tabellen. Matchen måste vinnas av IFK Kungälv för att laget ska ha en teoretisk chans att kunna nå slutspel.

Matchen startar 15.00 på lördag. På spel står viktiga poäng för lagen som just nu ligger i ”ingenmansland” i tabellen.

Under ifrån jagar Kalix Bandy och Tillberga som just nu innehar kvalplatserna – som innebär playoff spel för att stanna kvar i eliten.

IFK Kungälvs form har gått upp och ner det sista. Laget har dock visat stark kämpaglöd och varit nära att att vinna mot både Sandviken, Vänersborg, Edsbyn och Bollnäs som laget mött i de senaste matcherna.

Broberg har fått igång sitt spel efter en svagare start på elitserien. Med fem omgångar kvar jagar laget nu också slutspel – men förlorade senaste mot Kalix i en match som på grund av sträng kyla uppe i Kalix fick spelas i Uppsala.

Matchen går att följa direkt via elitrapport.se eller bandypuls.se.