Under några veckor framöver kommer ifkkungalv.se att presentera föreningsboken ”IFK Kungälv – 75 år”. En resa om hur en bandyförening bildades på en liten damm av ett kamratgäng vars förening tog sig hela vägen till eliten.
Så följ med på en resa från tidigt 1940-tal till idag…..

Embryot till boken började redan säsongen 2014/15. Vid planeringen av spelarentrén på Skarpe Nord kom frågan angående klubbens 75 års-jubileum upp. Frågan skickades vidare till styrelsen som beslutade att firandet skulle förläggas till säsongen 2015/16. Motiveringen var att föreningen bildades den 31 oktober 1940. Sven-Erik Sandström, Calle Rydén, Urban Corneliusson och Donald Johansson slog sina kloka huvuden ihop och på våren 2015 presenterades en grundidé för styrelsen, som gav klartecken till att göra färdigt en jubileumsbok.

*Förbeställa boken gör du genom att sätta in 350:-/bok på Plusgirokonto i Nordea 479 788-2. Glöm
inte att skriva ditt namn.

Boken är planerad att släppas i slutet av april 2016. I samband med bokreleasen på Kvarnkullen kommer spelare och ledare från förr och att bjudas in. Med andra ord har du då chansen att få din bok signerad av just din favoritspelare.

Mer om bokens innehåll kommer inom kort på ifkkungalv.se