Vårt P14 lag består i år av ett gäng sköna killar, födda 02-03. Vi startade upp säsongen i augusti med barmarks träning 1 gång i veckan.

Eftersom vi är ganska många killar som är mångsysslare gällande idrott, vilket vi tycker är riktigt bra, var det en liten tapper skara bandylirare som körde bandyträning på gräsmattan borta vid Älvcafét. Allt eftersom tiden gick och Ale Arena öppnande närmade sig så dök fler och fler killar upp, för att i september månad kunna knyta på sig de älskade skridskorna igen.

Här måste sägas att vi har något unikt i vår sport med killar som verkligen glöder för det här med att glida ut på en is med en boll och en böjd klubba. I slutet på oktober var det dags för säsongens första cup i Vänersborg, och helgen därefter var det dags för DM i Trollhättan.

Nu kändes det verkligen som om det var på gång med bandy igen och livet lekte. NEJ!! vad hände! Vädret spelade oss ett spratt. Det blev innebandy i Fontinskolan några gånger istället. Trots detta så var det fullt gäng på träningarna, och så småningom började det lysa vitt med gula inslag nere på Skarpe Nord och vi kunde börja träna på riktigt.

Nytt för i år är att vi spelar en sammanslagen serie med lag ifrån Västra götaland med lag som Villa, Vänersborg, LAIK mm. Detta innebär att det blir en del tuffa matcher, men i det stora hela är det mycket possitivt och vi kan bara hoppas på att detta är något som kommer att fortsätta fram igenom.

Slutkläm på den här sammanfattningen om P14 måste vara: Man blir otroligt imponerad över gänget killar som står stampandes utanför sargen i väntan på att kliva in på isen, trots inställda matcher, inga domare samt simborgarmärket mellan varven, allt detta i väntan på den perfekta isen för bandy.

KILLARNA ÄLSKAR HELT ENKELT BANDY !

Ledarteamet som är med i P14 består av Stefan Angberg, Håkan Olsson, Magnus Carlström, Mattias Frykholm, Anders Kaufelldt och Anders Pettersson.

Följ oss gärna på hemsidan:

http://www.laget.se/IFKBANDYP14

Välkomna till Skarpe Nord!

Fotograf: Johan Spanås (www.bandyfoto.se)