Vi är ett härligt gäng på 20 killar födda 2005som inför denna säsongen fick vi två nya killar och under säsongen har det anslutit två till.

Vi i laget tycker det är mycket roligt att det fortfarande kommer nya killar till oss. Det märks att killarna trivs och tycker om bandy då träningsnärvaron är hög, trots det dåliga vädret och tidiga träningstiderna dyker de flesta upp. Isträningen har varit igång sedan i början av september och då tränade vi i Ale arena och i andra ishallar runt om i närområdet.  Vi som tränar dem är Fredrik Olausson. Freddie Hansson och Robert Warper.

Vi tränar på Lördagar 8-9 och tisdagar 15.45-16.45. Vissa veckor får vi extratider från andra lag då de har matcher. Vi har 3 lag igång i seriespel. Två lag är med i Göteborgsserien och ett vi Västergöta. När vi spelar gör vi det i så kallade poolspel/sammandrag. Vid dessa tillfällen samlas ca 8 lag under 3-4 timmar och spelar.

Under detta året har vi lagt stort fokus på passningsspelet under våra träningar och matcher. Vi som tränar laget kan se att våra killar har tagit stora steg framåt, stundtals blir vi chockerade hur klokt och fint de spelar. Vi tycker att det är viktigt att alla känner sig delaktiga i spelet.

Under denna säsongen har vi samarbetat med våra kompisar i P12. Många av våra killar har varit med dem och tränat och även provat spela 11-mannamatcher. Detta känns tryggt när vi skall gå från 7-manna till 11-mannna till nästa säsong.

Nu ser vi fram mot en bra avslutning på denna säsong och att grabbarna fortsätter och utvecklas och har roligt. Som avslutning på denna säsongen skall vi precis som förra året åka till Bromancup i Örebro. Vi hoppas på en rolig vistelse i Örebro både på det sportsligt och socialt.

Vill ni veta mer om P11 är det bara att kontakta någon av oss ledare och besöka gärna vår sida.

http://www.laget.se/IFKBANDY_P11

Fotograf: Johan Spanås (www.bandyfoto.se)