Mikael Lindberg och Lukas Persson är klara för en ny säsong i IFK Kungälv. 

Mikael Lindberg kom till IFK Kungälv som förstaårssenior från Ale-Surte och har sedan dess kommit att bli en ikon i klubben. Mikael är också IFK Kungälvs senaste landslagsman då han blev uttagen i det svenska landslaget 2011. Lindberg har också varit mångårig kapten för A-laget och är ett föredöme på och utanför isen.

Lukas Persson har de senaste åren varit IFK Kungälvs främste målskytt och har under sitt smeknamn Lukas ”pang pang” Persson blivit en stor publikfavorit hos publiken på Skarpe Nord.

IFK Kungälv är väldigt glada över att Mikael och Lukas väljer att fortsätta i föreningen.

- Vi är glada och ser framemot att se både Mikael och Lukas på Skarpe Nords is nästa år. Mikael är en kulturbärare i föreningen. Lukas har blivit en väldigt populär spelare hos fansen och har en bra inställning och ger alltid allt för laget, säger Martin Karlsson i IFK Kungälvs sportgrupp.