Målvakten Victor Lindblom och halven Elias Modin, båda födda 1995, har skrivit på för IFK Kungälv den närmaste säsongen. Elias Modin återvänder därmed till IFK Kungälv från Frillesås BK. 

IFK Kungälvs lagbygge inför allsvenskan den kommande säsongen går vidare. Senaste spelarna att skriva på är målvakten Victor Lindblom och Elias Modin.

Både Victor och Elias var nyckelspelare i IFK Kungälvs P18-lag som vann SM-guld 2012. Elias lämnade inför förra säsongen klubben för spel med Frillesås där han har spelat ytterhalv och återvänder nu till Kungälv.

– Elias hade en brant utvecklingskurva  förra säsongen och det ska bli väldigt spännande att se vad han kan uträtta i IFK Kungälv i vinter, säger Karl-Fredrik Jonsson i IFK Kungälvs sportgrupp.

Elias var innan han gick till Frillesås med i IFK Kungälvs A-trupp i tre säsonger och på bilden ovan spelar han för IFK Kungälv mot Broberg i World Cup 2012.

Även Victor Lindblom är alltså klar för en ny säsong med klubben. Victor slog igenom för ett par säsongerna sedan då han som 17-åring fick göra elitseriedebut. Victors första hemmamatch på Skarpe Nord vanns med bland annat 4-3 mot Villa-Lidköping, i en match där han blev stor matchhjälte tillsammans med tremålsskytten Mikko Rytkönen.

– Victor är en av Sveriges mest lovande målvaktstalanger. Vi är mycket glada över att han har valt att stanna hos och oss. I Victor har vi en målvakt som redan är väldigt bra och som kan blir hur bra som helst, säger Karl-Fredrik Jonsson.