På lördag arrangeras en stödgala för IFK Kungälv i Kungälvsparken. På programmet står livemusik, femkamp, poängpromenad och en massa bandysnack. Intäkterna från galan går till att bygga upp #NyaKungälv. 

Kvällen kommer att byggas upp som en bandymatch där funktionärerna i parken är de samma som varje vinter gör det möjligt att få gå och njuta av världens roligaste sport på Skarpe Nord.

Trubadaren Koffelatte inleder kvällen med att köra Before Bandy med publiken med klassiska IFK-låtar som ”Västragatan” och ”Heja på IFK” blandat med låtar från rockhistorien.

Underkvällen kommer det finnas musik för alla smaker då allt från David Carbe, Johan Walter, Bonkegänget, The Black Pearl, Claes Brunsten, Sven-Göran Karlsson och PROcedurerna kommer att uppträda. Precis som bandyn är galan en trevlig kväll för alla.

På plats i parken finns det möjlighet att köpa lättare maträtter och dryck i restaurangen. Det kommer även hållas lotterier och olika tävlingar som bollkast och poängpromenad i parken.

Parkens grindar öppnar vid 18.00 och stänger vid 01.00. Entrén till galan är 150 kronor. Intäkterna från galan går till att bygga upp #Nyakungälv som vi hoppas ska visa bandysverige att vi fortfarande är att räkna med.

Vi ses på lördag!