IFK Kungälv har gjort klart med Johan Riddarstöm från Motala och anfallaren Niklas Holopainen.

19-årige Holopainen har Villa-Lidköping som moderklubb och gjorde debut i IFK Kungälvs A-lag förra året. Under året har han fortsatt ta kliv i sin utveckling och har nu skrivit på för 1+1 år med IFK.

Johan Riddarström är en 23-årig försvarare som är fostrad och har spelat sin karriär i IFK Motala. Debuten gjordes redan 2009 och han spelade i elitserien med Motala i klubben senaste sejour i den högsta serien. Den senaste säsongen hade han ett sabbatsår från bandyn, men nu tar han upp karriären igen i Kungälv.

– Vi tror mycket på både Niklas och Johan. Niklas är en injektion i vårt anfallsspel och i Riddarström får vi en fysik stark försvarare som även kan spela defensiv mittfältare. Han har dessutom bra spelförståelse vilket många anfallare kommer att få känna på i vinter, säger Karl-Fredrik Jonsson i IFK Kungälvs sportgrupp.

IFK Kungälv hälsar Johan Riddarström varmt välkommen till klubben och gläds åt att Niklas Holopaienen vill forsätta utvecklas i föreningen.

Huvudtränare: Roger Knöös

Målvakter: Victor Lindblom

Utespelare: Hampus Kärnman, Ted Skoglund, Elias Modin, Mikael Lindberg, Lukas Person, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Andreas Berggren Eckerth, Robin Mohlén, Jonas Tell, Niklas Holopainen, Johan Riddarström