IFK Kungälvs ledarstrab inför den kommande säsongen är klar. Roger Knöös och Tommy Östeberg får nu sällskap i ledarstaben av den rutinerade trion Jörgen Sjöholm, Ulf Johansson och Tony Josefsson. 

IFK Kungälvs lagbygge inför den kommande bandysäsongen byggs på bricka efter bricka. A-laget är redan igång och tränar och nu är ledarstaben komplett.

Trion Sjöholm, Johanson och Josefsson är redan igång och kör med laget och är inga direkt nya ansikten. Jörgen Sjöholm har tidigare både spelat i A-laget och har sedan säsongen 2007/2008 varit lagledare för A-laget och kommer att fortsätta i samma roll. Tony Josefsson har de senaste säsonger varit materialare och skridskotekniker tillsammans med Ulf Johansson och båda fortsätter nu i samma roll.

IFK Kungälv är oerhört glada över att trion fortsätter i klubben. A-laget har nu en gedigen ledarstab med både stor kunskap och stort hjärta för klubben. Något som är en förutsättning för att ge de unga spelarna som klubben nu satsar på möjlighet att utvecklas till riktigt duktiga bandyspelare.

LEDARE:
Huvudtränare: 
Roger Knöös
Player manager:  Tommy Österberg
Lagledare: Jörgen Sjöholm
Skridskotekniker: Ulf Johansson
Materialansvarig: Tony Josefsson

SPELARE:
Målvakter:
 Victor Lindblom, Måns Lundvall

Utespelare: Hampus Kärnman, Ted Skoglund, Elias Modin, Mikael Lindberg, Lukas Person, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Andreas Berggren Eckerth, Robin Mohlén, Jonas Tell, Niklas Holopainen, Johan Riddarström, Jesper Henriksson, Anton Ysing,