Försvararen Simon Stenvall återvänder till IFK Kungälv. En klubb han var med och spelade upp i elitserien säsongen 2007/2008.

Stenvall, som nu har hunnit bli 33 år, har IFK Vänersborg som moderklubb och kommer nu närmast från spel i Vargön.

Han kom till Kungälv säsongen då klubben spelade sig upp i elitserien och var även med i laget under den första säsongen i serien.

– Simon kommer att vara med och konkurrera om platserna i försvaret. Det är en härligt kille med bra inställning som bidrar med rutin till våra unga trupp som vi behöver, säger Patrik Ewerstein i IFK Kungälvs sportgrupp.

Stenvall hade sist han spelade i IFK Kungälv nr 18 på ryggen. Det återstår att se vilket nummer han kommer bära till vintern. Sist han spelade med Kungälv i allsvenskan var hans tröjnummer en indikation på hur många segrar laget tog i grundserien.

IFK Kungälv hälsar Simon varmt välkommen tillbaka till klubben.

I övrigt har A-truppen tränat på för fullt under våren, lagom till att lagets gemensamma träning startar igång i början av augusti trampar vi också igång bevakningen på allvar igen, med spelarpresentationer, intervjuer och tankar inför återkomsten i allsvenskan.

LEDARE:
Huvudtränare: 
Roger Knöös
Player manager:  Tommy Österberg
Lagledare: Jörgen Sjöholm
Skridskotekniker: Ulf Johansson
Materialansvarig: Tony Josefsson

SPELARE:
Målvakter:
 Victor Lindblom, Måns Lundvall

Utespelare: Hampus Kärnman, Ted Skoglund, Elias Modin, Mikael Lindberg, Lukas Person, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Andreas Berggren Eckerth, Robin Mohlén, Jonas Tell, Niklas Holopainen, Johan Riddarström, Jesper Henriksson, Anton Ysing, Simon Stenvall.