På måndag startar IFK Kungälvs A-lag upp sin gemensamma träning igen efter sommaruppehållet. Första ispasset inför vinterns spel i allsvenskan görs sedan under torsdag den 18 augusti i Oasen i Kungälv. 

Semesterveckorna lider mot sitt slut och det innebär också att bandysäsongen startar igång på allvar. På måndag gör IFK Kungälvs A-trupp sitt första gemensamma träningspass för säsongen då intervallträning i Fontin väntar A-lagsspelarna klockan 18.00.

Laget forsätter sedan med två individuella pass under veckan samt ytterligare två gemensamma pass.

Veckan efter är det dags för det första ispasset då laget går på Oasens is klockan 21.00 den 18 augusti.

För alla fans som törstar efter bandy – kom gärna upp till motionscentralen på måndag och ta en kaffe på ”Kotten” och snacka lite bandy.

Årets trupp:

LEDARE:
Huvudtränare: 
Roger Knöös
Player manager:  Tommy Österberg
Lagledare: Jörgen Sjöholm
Skridskotekniker: Ulf Johansson
Materialansvarig: Tony Josefsson

SPELARE:
Målvakter:
 Victor Lindblom, Måns Lundvall

Utespelare: Hampus Kärnman, Ted Skoglund, Elias Modin, Mikael Lindberg, Lukas Person, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Andreas Berggren Eckerth, Robin Mohlén, Jonas Tell, Niklas Holopainen, Johan Riddarström, Jesper Henriksson, Anton Ysing, Simon Stenvall.