På söndag 14.40 tar IFK Kungälv emot Mölndal Bandy i Ale Arena. I IFK Kungälv gör Erik ”Ekke” Olsson, 18 debut tillsammans med målvakten Måns Lundvall. 

Säsongen går vidare och IFK Kungälvs A-lagsspelare laddade upp inför matchen genom att springa IFK Kungälvs stadslopp på lördagen. En sammanställning från stadsloppet kan ni läsa på ifkkungalv.se under söndagskvällen.

Så här långt har IFK Kungälv spelat två träningsmatcher. Det började med en knapp förlust mot elitserielaget Gripen, med 1-3, och förra söndagen blev det seger mot den allsvenska seriekonkurrenten Blåsut.

Nu på söndag väntar division 1-laget Mölndal Bandy. Ett lag som tränas av IFK Kungälvs tidigare storspelare Stefan Nordén. Om den gode Stefan finns med på isen imorgon eller inte får bli en överraskning för publiken.

Två spelare med framtiden framför sig på bandyisen kommer däremot med all säkerhet att kunna beskådas. Måns Lundvall, som från början är uppfostrad i Kareby IS, gör sin första A-lagsmatch för IFK Kungälv. Debut gör också Erik ”Ekke” Olsson – son till IFK Kungälvs meste A-lagsspelare genomtiderna Håkan ”Hogge” Olsson.

IFK Kungälvs lag mot Mölndal:

Målvakt: Måns Lundvall (Victor Lindblom)

Libero: Hampus Kärnman

Backar: Daniel Strömquist, Simon Stenball

Halver: Anderas Berggren Eckerth, Jesper Henriksson.

Mittfält: Mikael Lindberg, Robin Mohlén, Elias Modin

Anfall: Ted Skoglund, Lukas Persson

Avbytare: Robin Olsson, Anton Ysing, Erik Olsson

Matchen startar 14.40 i Ale Arena.

Entré: 

Vuxen: 40 kronor:
Pensionär: 30 kronor
Under 18 år: fri entré