På lördag tar IFK Kungälv emot Lidköpings AIK i Ale Arena. Ett LAIK som alltid brukar ha en intressant mix av unga talanger och rutinerade spelare, inte sällan med flera års rutin från elitseriespel med Villa-Lidköping. 

Säsongen närmar sig med stormsteg och efter 4-4 mot Gripen tar IFK Kungälv sig på lördag an Lidköpings AIK i Ale Arena.

IFK Kungälvs mål är att bygga vidare på spelet från Gripenmatchen och fortsätta att slipa på timeingen i passningarna de offensiva åkningarna för att hitta formen tävlingssäsongen. Nästa vecka spelar IFK Kungälv försäsongens sista träningsmatch mot Nässjö IF. Sedan väntar deltagande i Stinsen Cup i Nässjö veckan efter. En Cup som blir generalrepetitionen inför seriepremiären mot IF Boltic i november på Skarpe Nord.

Under torsdagskvällen blev det också klart att IFK Kungälv träningsspelar mot IFK Vänersborg i Vänersborgs Arena på måndag kväll 18.30.

Lördagens match mot LAIK i Ale Arena startar 17.30. Varmt välkomna!

Entrépriser:

Vuxen: 40 kronor

Pensionär/Studerande med CSN-kort: 20 kronor

Barn under 16 år: Fri entré