I helgen är IFK Kungälv i Nässjö för deltagande i Kosa Super Cupen Nässjö. En turnering laget har höga mål med. 
- Vi siktar på att vinna, säger IFK Kungälvs tränare Roger Knöös.  

Efter en pigg inledning på försäsongen har det gått något trögare för IFK Kungälv de senaste matcherna. Laget kommer till spel i helgens cup med tre raka förluster, mot Lidköpings AIK, IFK Vänersborg, respektive Nässjö.

I de tre senaste matcherna har dock Kungälv stundtals visat vad det unga laget har kapacitet till och i helgen ser laget för första gången ut att vara sjuk och skadefritt då bland andra Mikael Lindberg som saknades mot Nässjö förra helgen är tillbaka i spel.

- Vi hoppas att förra helgens match mot Nässjö var en engångsföreteelse då det sett okej ut i de andra träningsmatcherna.Vi måste bli mer konsekventa i vårt spel och att få till en stark defensiv är nu prio ett. Jag hoppas att killarna är taggade. Vi har fullt manskap bortsett från att Erik Olsson är och spelar med Vänersborgs P20-lag. Vi har höga krav oss själva intern och siktar på att vinna cupen, säger Roger Knöös.

I IFK Kungälvs grupp i turneringen spelar Åtvidaberg och IFK Motala.

Lördagens matcher följer ni här.

15.45: Åtvidaberg BK – IFK Kungälv

20.15: IFK Kungälv – IFK Motala