På fredag 19.00 tar IFK Kungälv emot Jönköping Bandy på Skarpe Nord. Efter två inledande segrar siktar Kungälv nu på tredje raka. 
Ingen räknar dock med att det ska bli en enkel uppgift.
– Jönköping är täta och jobbiga att möta, säger målvakten Måns Lundwall.  

På fredag är det dags för säsongens första kvällsmatch på Skarpe Nord. Fredagsmatcher brukar bjuda på hög stämning på läktarna och IFK Kungälv räknar med ett stort stöd från hemmapubliken och supporterklubben Skarpa Gubbar.

IFK Kungälv har inlett serien med två segrar. Målvakten Måns Lundwall anser dock att laget ändå inte riktigt har fått det att stämma.

– Det känns bra att vi har vunnit utan att egentligen ha spelat speciellt bra. Vi har haft väldigt mycket fina kombinationer visserligen, men det har varit kombinationer med för få spelare inblandade och jag tycker inte att vi har kommit upp i en nivå där vi kan bygga upp ett starkt tryck med mycket folk, säger Måns Lundwall, som har vaktat Kungälvsmålet i de inledande matcherna.

”Jönköping är jobbiga”

När det gäller den kommande motståndaren Jönköping så har laget inlett serien med en vinst och en förlust. Laget var i premiären borta mot Blåsut med 4-3, men förlorade förra lördagen hemma mot Motala med 3-7.

– Jönköping är täta och jobbiga att möta. Det gäller att vi håller ett högt bolltempo. Gör vi det så vinner vi, säger Måns Lundwall.

Matchen på Skarpe Nord börjar 19.00.

Supporterklubben Skarpa Gubbar laddar med Before Bandy på restaurang Combi vid nämndhusrondellen från 16.30-tiden.

Entré: 

Vuxen: 100 kronor
Pensionär: 60 kronor
Student/ungdom 16-20 år (Med CSN-kort): 60 kronor
Barn/ungdom 7-15 år: Fri entré
Barn 0-6 år: Fri entré

Inträdet betalas antigen kontant eller via Swish vid entrén till arenan.