På Annandagen gästar IFK Kungälv västkustkollegan Frillesås BK i ett prestigefyllt möte i den allsvenska toppstriden. Platserna i Skarpa Gubbars bussar börjar nu ta slut – så säkra din biljett redan idag. 

Toppen av den södra allsvenskan har utvecklats till ett riktigt getingbo. De kommande veckorna väntar flera toppmöten och IFK Kungälvs supporterklubb Skarpe Gubbar arrangerar en bortaresa med flera bussar på Annandagen då Kungälv gästar Frillesås på mysiga Sjöaremossen.

I dagsläge är nästan två bussar fyllda och Skarpa Gubbar uppmanar nu alla som vill åka med att boka biljetter till resan för att vara säkra på en plats.

– Vi kommer troligen att åka ner tre bussar. De två första är i princip redan fyllda. Vi vet att många brukar boka i sista stund så den tredje brukar fyllas på bara en eller två dagar runt den 20:e december, säger Jonny Carlsson i Skarpa Gubbar.

Bussarna avgår från Skarpe Nord klockan 11.00 den 26 december och matchen startar 13.15. Efter matchen arrangerar Skarpa Gubbar ”After Bandy” på restaurang Combi i Kungälv med middag och underhållning från 16.00.

Biljetter till både resan och ”After Bandyn” kan ni köpa här. 

– Bandyn är som bäst på Annandagen, det är vår sports högtid. Sedan är det kul att vi möter Frillesås hemma på Skarpe Nord några dagar senare. Det är mycket prestige i matcherna. Dels är båda topplag, men att publiken och spelarna i båda laget känner till varandra väl och det handlar om att vara det bästa bandylaget på Västkusten ger en extra krydda. Dessutom är det smart att åka med i bussen. Frillesås räknar med storpublik och deras parkering är inte direkt kanske anpassad för det där ute i skogen, säger Jonny Carlsson.