13.00 på Annandagen gästar IFK Kungälv topprivalen Frillesås BK på Sjöaremossen i Halland i ett stekhett Annandagsderby. Lagen känner varandra väl och i Frillesås kryllar det av kungälvsbor och tidigare IFK-spelare. 
– Annandagen är alltid speciell, säger IFK Kungälvs tränare Roger Knöös.  

Annandagsderby mellan Frillesås BK och IFK Kungälv har det mesta. Lagens spelare, ledare och supportrar har koll på varandra ut och innan och lagen har inför mötet dessutom lika många poäng i toppstriden av den södra allsvenskan tabellen.

I Frillesås finns en rad spelare som tagit sina första skridskoskär på Skarpe Nord i Kungälv. I laget spelar bland andra Kungälvsborna Fredrik Brandin, Anders Ahlstrand, Anton Ysing. Dessutom finns bröderna Fredrik och Mattias Johansson i laget. Två bröder som förkroppsligar Frillesås BK:s själ och som dessutom är otroligt populära i Kungälv sina säsonger i elitserien med IFK.

”Gäller att vi är smarta”

– Det är alltid speciellt med annandagsbandy, det kommer att blir en tuff match då vi ligger på samma poäng och nu har vi dessutom Frillesås i ett dubbelmöte då serien vänder och i omgången efter möter dem på Skarpe Nord . Förhoppningsvis blir det bra förutsättningar, vi har mött varandra två gånger under försäsongen, och det har varit tvp jämna matcher så det gäller att vara effektiva.. Det gäller också att anfalla smart, och inte gå bort oss. Då blir vi straffade direkt. Så det gäller med andra ord att inte bjuda på någonting och komma till avslut varje anfall för att kunna ställa upp försvarsmässigt efteråt. Frillesås spelarmaterial är bra. Jag är inte förvånad över att dom ligger med i toppen och krigar. Mattias Johansson höjer standarden rejält då han lirat flera säsonger i Villa-Lidköping. Jag hoppas det tar sig mycket kungälvsfolk till Sjöaremossen och stöttar oss då det är en väldigt viktig match för oss, säger Roger Knöös.
Knöös kan räkna med att stark stöd från läktarna då flera bussar med supporters rullar från Skarpe Nord i Kungälv mot Sjöaremossen klockan 11.00 på förmiddagen.
I Kungälv är att spelare är tillgängliga förutom Ted Skoglund som återhämtar sig från en handskada. Laget presenteras en timme innan matchen.