IFK Kungälv och lagets supporter fruktade monsterstormen Urd inför annandagsderbyt borta mot Frillesås BK. 
Urd gjorde sitt för att försämra förutsättningarna, men hemmalaget Frillesås var betydligt hemskare.
- Nu glömmer vi skiten och kräver revansch på fredag, säger IFK Kungälvs ikoniske supporter Mikael Wikström.

Annadagsderbyt mellan Frillesås BK och IFK Kungälv såg på förhand ut att bli en riktig rysare. Än mer ovisst blev det då klass 2-stormen Urd gjorde sitt intåg och gjorde normalt bandyspel omöjligt och konsten om att kämpa istället skulle bli den avgörande faktorn på Sjöaremossen. Då Frillesås hade Urds vindar i ryggen i den första halvleken trodde och hoppades många i den manstarka bortapubliken på en vändning då lagen skulle byta planhalva i den andra halvleken.

Det som hände var dock att Frillesås fortsatte att trumpa på och när 90 minuter var spelade hade hemmalaget vunnit med hela 7-1.

Frillesås och IFK Kungälv stod inför matchen på 11 poäng vardera. Nu ligger Frillesås två poäng framför i tabellen. Ett avstånd Kungälv har chansen att hämta in på fredag då lagen återigen möts – den här gången på Skarpe Nord i Kungälv då det är gratis entré på Skarpe Nord.

– Då hoppas vi på något helt annat. Vi kräver revansch och ett helt annat Kungälv. Då hoppas vi att alla i Kungälv sluter upp och bär fram laget till seger,  säger Mikael Wikström i IFK Kungälvs supporterklubb.

All matchfakta från matchen läser ni här.