Efter förlusten mot Motala så är Kungälv nu borta från toppstriden men man har fortfarande ”väststriden”  kvar att vinna. ”Väststriden” innebär att man skall ha Frillesås efter sig och då måste man slå Nässjö samtidigt som Frillesås förlorar eller spelar lika.

Killarna i laget känner sig revanschsugna och ser fram emot att möta Nässjö i säsongens sista match. Ett Nässjö som är ett spelande lag med mycket fart och kunnande. IFK vill avsluta säsongen på bästa sätt genom att spela bra och göra en stabil insats. Skarpa gubbar kommer vara på plats och heja fram Kungälv och laget vill göra en kanonmatch inför sina tillresta supportrar i den sista matchen. Man kommer spela med bästa laget som vanligt och laget tas ut på fredagsträningen.

Nässjö slog man på hemmaplan med 8-6, där Lukas Persson gjorde 4 mål och Jonas Tell 3 assist. Nässjö är ett klassiskt bandylag som numera spelar sina matcher i  inomhushallen Stinsen Arena. Kungälv har haft många bataljer mot Nässjö genom åren i den tidigare division ett, numera allsvenskan. Hur matchen imorgon går återstår att se, men med perfekta förhållanden och många tillresta supportar så kommer det i alla fall bli en härlig lördag med en härlig bandymatch.

Matchstart 14:00 och matchen följer du via Elitrapport.