Kungälv vann borta mot Nässjö med 2-7 efter en riktigt bra match. Laget visade vart skåpet skulle stå och avslutade trots allt säsongen på ett bra sätt.

Man gjorde en bra insats hela laget ända från målvakt till anfallare och kunde briljera inför dom tillresta skarpa gubbar och gummor. Detta visar på att Kungälv har en bra trupp och ett bra spel och att man kan vinna när dom vill. Nässjö som hade sitt bästa lag och spelade för första platsen i serien bjöd upp till match och gav inte bort matchen till IFK, utan Kungälv jobbade sig till vinsten med rätt inställning och attityd.

- Vi är glada och nöjda över att kunna avsluta säsongen med en vinst, och en bra match där hela laget gjorde det man skulle, säger Ted Skoglund.

Den så kallade ”väststriden” förlorade Kungälv ikväll då Frillesås också stod för en bra insats i sista matchen för säsongen genom en vinst med 3-2 hemma mot Motala. Med dessa resultat så slutar Frillesås på tredje plats i tabellen och IFK hamnar på fjärde plats, endast en poäng efter Frillesås.

Matchen var stundtals tuff och med heta känslor från båda lagen som självklart ville vinna. Detta kan man se på utvisningarna som haglade tätt under matchen med både fysiska incidenter och även en del olämpligt uppträdande. Men det ska väl vara en del känslor under säsongens sista match och domaren fördelade i alla fall straffen ganska jämt lagen emellan. Det var många målchanser åt båda håll och Kungälvs målvakt Viktor Lindblom gjorde ett kanonjobb i målet och stod för några kvalificerade räddningar.

Detta avlutar nu säsongen och vi blickar redan nu framåt mot september när försäsongen så sakteliga drar igång. Vi vill även rikta ett stort tack till alla i klubben som lägger ner många timmar på allt arbete runt omkring och stort tack till alla supportrar som stöttat Kungälv under säsongen. På återseende i höst, för ”då tar vi tag igen då, sa sa sa bra bra bra IFK”

För fullständig matchfakta klicka här