IFK Kungälv är överens om en fortsättning över kommande säsong med målvakten Victor Lindblom, 22,  och försvaren Daniel Strömquist, 20. 
– Jättekul, Victor och Daniel är två unga spelare med framtiden framför sig, säger Tony Uhre i IFK Kungälvs sportgrupp. 

Victor debuterade i IFK Kungälvs A-lag redan som 17-åring då IFK Kungälv slog Villa-Lidköping på Skarpe Nord med 4-3 säsongen 2012/2013. Victor, med flera juniorlandskamper i bagaget, var även med i IFK Kungälvs P18 lag som vann SM-guld för några år sedan och är en spelare föreningen har stora förhoppningar på.

Lika så ser IFK Kungälv stor potential i försvaren Daniel Strömquist. Daniel gjorde sin första ”riktiga” säsong i A-laget förra säsongen och är en stark och brytningssäker back som inte lägger några fingrar emellan.

Både Victor och Daniel är fostrade på Skarpe Nord och i IFK Kungälv, Victor spelade sina första ungdomsår i Kareby IS och Daniel har gått hela vägen från IFK Kungälvs bandyskola till A-laget.

– Victor och Daniel är två unga spelare med framtiden framför sig och som föreningen vill satsa på. Det är jättekul att de själva vill fortsätta och utvecklas i föreningen och vara en del i vårt nya lagbygge, säger Tony Uhre, styrelsemedlem och sammankallande i IFK Kungälvs sportgrupp