IFK Kungälv har gjort klart med fyra nya spelare för A-lagsspel nästa säsong. Samtliga är fostrade i föreningen.
– Det här är killar som vi tror på och som vi hoppas ska ta ytterligare kliv när de nu får chansen i A-laget, säger Tony Uhre i IFK Kungälvs sportgrupp. 

Två av spelarna det handlar om är målvakten Axel Garstam och anfallaren Marcus Martinsson som den senaste säsongen spelat i IFK Kungälvs P18-lag. 

Martinsson är en målfarlig anfallare och Axel Garstam är en ung målvaktstalang som nu får ta upp kampen med Victor Lindblom om platsen som förstamålvakt. 

Klart är också att Robert Thelin och Linus Carlström återvänder till moderklubben IFK Kungälv. Både Robert och Linus är två spelare med offensiva kvalitéer och föreningens förhoppning är att de nu ska ta ytterligare kliv i sin utveckling. 

Robert kommer senast från spel i Kareby och är även ungersk landslagsman. Linus kommer senast från spel i Mölndal som den senaste säsongen vann division 1 och kvalade till allsvenskan. 

Samtidigt som truppen fylls på lämnar ytterhalven Jesper Henriksson klubben för spel med Frillesås BK. IFK Kungälv tackar Jesper för hans insatser i klubben och önskar honom lycka till i sina fortsatta bandykarriär. Klart är även att Robin Mohlén nästa år spelar i Elitserien med Vänersborg och föreningen önskar även Robin ett stort lycka till i sin nya förening. 

IFK Kungälvs arbete med nästa års trupp pågår fortsatt och klubben är bland annat mycket nära en förlängning av en av de stora publikfavoriterna på Skarpe Nord.