IFK Kungälvs lagkapten Mikael Lindberg är klar för två nya säsonger i föreningen. 
Samtidigt har även Carl-Oscar Bridholm förlängt sitt kontrakt och även Joel Emanuelsson från Blåsut är klar.

Mikael Lindberg har varit i IFK Kungälv sedan 2003 och har sedan dess varit en av klubbens absoluta stöttespelare. Han är även klubben senaste landslagsman då han 2011 togs ut till två landskamper mot Ryssland i Kazakstan.

Nu är 34-årige Lindberg klar för ytterligare två säsonger i IFK Kungälv och kommer därmed att leda ett ungt och hungrigt lag i Superallsvenskan kommande säsong.

I laget kommer att han få sällskap av ytterhalven och mittfältaren Carl-Oskar Bridholm, 28, som har skrivit på ett nytt ett-årskontrakt med föreningen. Det har även den lovande Joel Emanuelsson, 22, gjort. Joel kommer närmast från Blåsut och har bland annat ett junior-SM guld med IFK Vänersborg på meritlistan.

Joel kan användas som både försvarare, halv och mittfältare och vilken roll han kommer att få under vintern är upp till tränarna Anders Liw och Hampus Kärnman att lista ut.

– Det är upp till tränarna. Men Joel är en intressant spelare som vi hoppas kommer att fortsätta utvecklas som bandyspelare hos oss. Samtidigt är vi väldigt glada över att ”Micke” och Bridholm förlänger. De bidrar både med rutin till ett ungt lag, säger Patrik Ewerstein i IFK Kungälvs sportgrupp.

IFK Kungälv hälsar Joel Emanuelsson  varmt välkommen till föreningen och ser fram emot att få se Mikeal Lindberg och Carl-Oscar Bridholm på Skarpe Nords is i vinter.

Truppen just nu: 

Målvakter: Victor Lindblom, Axel Garstam

Utespelare: Mikael Lindberg, Joel Emanuelsson, Carl-Oscar Bridholm,  Elias Modin, Lukas Persson, Hampus Kärnman, Andreas Berggren Eckerth, Erik Olsson, Daniel Strömquist, Marcus Martinsson, Linus Carlström, Robert Thelin,

Tränare: Anders Liw, Hampus Kärnman