Efter tisdagens medlemsmöte har engagemanget varit stort för att stötta IFK Kungälv. 

Under onsdagen meddelade människor som brinner för bandyn att de via lån eller gåvor är beredda att stötta föreningen i den nuvarnade situationen som ni kan läsa mer om här.

Ungefär hälften av summan på totalt 300 000 som föreningen är i akut behov av har människor i skrivande stund meddelat att de är beredda att stötta IFK Kungälv med.

– Engagemanget för att rädda föreningen värmer verkligen. Det var väldigt många människor på plats under tisdagens möte trots att det är semestertider. Vi är inte hela vägen framme, men är nu en bra bit på vägen. Tisdagens möte var på många sätt konstruktivt där det även kom fram många bra åsikter och tankar inför framtiden. När vi har tagit igenom oss det här gäller det att vi tar vara på det här engagemanget för att tillsammans kunna bygga upp en stabil föreningen igen, säger IFK Kungälvs ordförande Stefan Strand.

LÄS ÄVEN: Information från föreningsmötet

På tisdagens möte presenterade styrelsen ett förslag om bidrag via ett så kallat medlemslån. Lånet ligger på valfri summa och kommer att betalas tillbaka på tre år.

Ett förslag från tisdagens mötesdeltagare var även att medlemmar som inte vill låna ut pengar ska kunna skänka en valfri summa till IFK Kungälvs Swishnummer: 123 303 46 34. Valfritt bidrag kan även sättas in på Bankgiro: 216-9233

För människor som vill stötta föreningen via ett medlemslån eller har frågor eller vill ha ytterligare information kontakta:

IFK Kungälvs ordförande Stefan Strand:

stefan.strand@ifkkungalv.se

073-902 80 80