Marbergs Mur & Kakelsättning i Kungälv har tecknat ett nytt sponsoravtal med IFK Kungälv. Företagets delägare Kenneth Marberg är sedan barnsben en stor IFK-entusiast och hans företag har nu ingått ett avtal med förening gällande ett silverpartnersskap. 

Förberedelserna inför den stundande bandysäsongen pågår för fullt i IFK Kungälv. A-laget är i gång och tränar och föreningens ungdomsledare är sedan länge i gång med planeringen inför säsongen för IFK Kungälvs ungdomslag.

Samtidigt arbetar föreningen också med att knyta samarbetsavtal med olika företag och organisationer gällande bland annat sponsring – vilket är en förutsättning för att IFK Kungälvs verksamhet kan bedrivas.

I veckan har föreningen gjort klart gällande en nytt avtal med det lokala företaget Marbergs Mur & Kakelsättning. Företaget har tre anställda och är en mångårig partner till föreningen. Marbergs Mur & Kakelsättning har ett renommé som ett av de främsta företagen inom sin bransch i regionen när det gäller service och kvalité. Företaget grundades 1989 av Kenneth Marberg tillsammans med hans far Kjell Marberg och ägs idag av Kenneth tillsammans med systersonen David Gjörloff.

– Hela släkten brinner för bandyn och IFK Kungälv och allt föreningen gör för Kungälvs barn och ungdomar. Sedan är det också väldigt spännande och roligt att följa A-lagets framfart och känna den härliga stämningen på Skarpe Nord. IFK Kungälvs drivs av eldsjälar med ett stort engagemang och står för värderingar som vi vill förknippas med. Att synas och förknippas med IFK Kungälv är en bra plattform för oss när det gäller att synas och nå ut till nya kunder, säger Kenneth Marberg.

Det nya avtalet mellan IFK Kungälv och Marbergs Mur & Kakelsättning gäller ett silverpartneravtal vilket innebär att företaget under säsongen bland annat kommer att bjudas in till föreningens nätverksträffar med övriga sponsorer och företag som sponsrar eller har någon form av koppling till IFK Kungälv. Avtalet innebär till exempel också att Marbergs Mur & Kakelsättning kommer att finnas med på IFK Kungälvs A-lagsdress i vinter.

– IFK Kungälvs ambition är att erbjuda föreningens sponsorer Kungälvregionens mest centrala nätverk som vi kommer att arbeta fram under säsongen. Ambitionen är att våra nätverksträffar ska vara Kungälvs mest attraktiva mötesplats för företagare. Att lyfta fram våra partners på hemsidan ligger också i linje med att vi vill ge våra sponsorer och samarbetspartners ett konkret och ordentligt värde tillbaka. Nu vet jag att just Marbergs stöttar IFK Kungälv med hjärtat och inte för att tjäna på det. Men vi vill med våra upplägg visa att det betalar sig tillbaka och förhoppningsvis mer därtill genom fler affärer, bättre kundrelationer eller ökad försäljning för företagen. Dessutom, ni som älskar IFK Kungälv, gynna de som stöttar oss!, säger Ola Dagliden, styrelsemedlem och marknadsansvarig i föreningen. 

Vill du också bli en partner till västkustens med framgångsrika bandyföreningen på såväl senior- som ungdomsnivå och stötta IFK Kungälv? Eller vill du vara med och engagera dig i föreningen och hjälpa till i arbetet med våra nätverksträffar eller hjälpa föreningen med att knyta avtal med nya partners?

Kontakta: 

Ola Dagliden

Telefon: 070- 419 06 82 mejl: ola.dagliden@ifkkungalv.se

Läs mer om IFK Kungälvs partners här: