IFK Kungälvs A-lagstrupp tränar just nu stenhårt inför den stundande bandysäsongen. Uppbyggnadsträningen sker hos IFK Kungälvs Guldpartner – STC Training Club i Rollsbo. 
– Vi är tacksamma och stolta att få vara en del av att bygga upp starka atleter inom Kungälvs föreningsliv, säger Linda Svensson, platschef på STC i Rollsbo. 

Bandy säsongen är stundande och just nu tränar IFK Kungälvs A-trupp och äldsta juniorlag upp både muskler, smidighet och kondition för att komma så väl förbereda som möjligt inför säsongens tuffa matcher i Allsvenskan. Lagets gymträning sker hos STC Training Club som stöttar IFK Kungälv i form av att vara Guldpartner den kommande säsongen.

– STC älskar idrott och att få dela med oss av vår kunskap om träning, om skadeförebyggande träning och även kunna erbjuda massage, personlig träning och sjukgymnastik till ifk gör samarbetet givande. STC Rollsbo är STC:s största anläggning och har ett enormt utbud av träningsprodukter. Med över 5000 medlemmar och 5000 kvadratmeter träningsyta så finns det kraft och möjlighet att skapa upplevelser utöver det vanliga hos oss, säger Linda Svensson på STC.

På bilderna ovan i bildspelet kan ni se när IFK Kungälvs målvakt Victor Lindblom och mittfältaren Elias Modin svettas för fullt hos STC. Från och med på tisdag den 22 augusti kommer IFK Kungälvs A-lagsspelare också få använda sina hårt tränade kroppar på is då laget skrinnar in i Oasens ishall klockan 22.00. En träning alla bandyintresserade givetvis är välkomna att komma och titta på.

Ola Dagliden är marknadsansvarig i IFK Kungälv och är stolt och glad över att kunna presentera STC som Guldpartner för IFK Kungälv den kommande säsongen.

– Jag vill rikta ett tack till Calle Rydén och Stefan Berggren som gjorde upp detta avtal med STC som möjliggör bästa tänkbara förutsättningar får våra aktiva. Nu när semestertiderna är över är det dags att komma i form och det är verkligen en fantastisk anläggning i Rollsbo. Som en påminnelse om detta kommer vi i vinter att kunna se STC i Rollsbo på matchdräkterna, och det är inte omöjligt att vi hittar på något jippo tillsammans under säsongen, säger Ola Dagliden.

Klicka här för att se vilka partner som så här långt har tecknat avtal med IFK Kungälv inför den kommande säsongen. 

Läs mer om hur du själv kan börja träna på STC Rollsbo och gå på samma anläggning som IFK Kungälvs spelare.