Bandysäsongen närmar sig med stormsteg. På söndag spelar IFK Kungälv säsongens första träningsmatch mot ryska storlaget Bajkal Energy och träningsmatcherna duggar sedan tätt inför seriepremiären i november. För företag som vill synas på IFK Kungälvs matchtröja i vinter finns fortfarande chansen att teckna partnerskap. 

IFK Kungälv erbjuder olika typer av samarbeten och partnerskap för företag som vill förknippas med bandy och ungdoms- och elitverksamheten IFK Kungälv bedrivit i Kungälv sedan 1940.

Ny officiell leverantör för föreningen den här säsongen är Optimized som föreningen kommer att handla utrustning och material av och som även kommer att leverera årets nya matchtröja.

Deadline för att synas på matchtröjan är 30 september då den ska gå i tryck kort därefter. I nuläget finns fortfarande ett antal platser kvar på dressen. IFK Kungälv erbjuder partners olika typer av sponsorpaket som innehåller till exempel: 

* Medlemskap i IFK Kungälvs nätverk och partnerträffar

* Matchvärdskap för personal och/eller kunder

* Tillgång till att använda IFK Kungälvs-spelare för marknadsföring och aktiviteter på företaget

*   PR kampanjer

* Företag som är med på dräkterna får naturligtvis en matchtröja att ha hemma, på kontoret eller varför inte på läktaren under IFK Kungälvs bataljer i Allsvenskan. 

För mer information om vilka olika typer av samarbeten IFK Kungälv erbjuder- ta kontakt med Ola Dagliden, marknadsansvarig i föreningen.

Ola nås på telefonnummer: 0704 19 06 82