Efter fredagens lyckade träningsmatch mot Frillesås laddar IFK Kungälvs A-trupp nu om inför nya utmaningar. Under veckan gör A-truppen tre pass på stor is i Ale Arena innan laget på söndag sätter sig i bussen och åker till Sapa Arena i Vetlanda för match mot seriekonkurrenten Tranås. 

Från och med i dag kommer ifkkungalv.se att börja presentera årets trupp där alla IFK fans får chansen att lära känna A-lagsspelarna lite bättre. Först ut är den unge målvakten Axel Garstam som gjorde A-lagsdebut i fredags. Samtliga bilder på ledare och spelare i årets trupp är tagna av Johan Spanås (bandyfoto.se).

Namn: Axel Filip Garstam

Födelseår: 2000

Moderklubb: IFK Kungälv

Kom till IFK: 2009

Position: Målvakt

Familj: Mamma, Pappa och storasyster

Intressen: Skulle väl säga kompisar, musik och matlagning.

Bästa bandyminnet: SM-slutspelet med P16 2015

Värsta bandyminnet: Oj.. förra säsongen med p18 var lite av en besvikelse då vi hade väldigt mycket motgångar.

Favoritmat: Måste nog vara Carbonara

Styrkor på som bandyspelare: Skulle säga att jag är vass på straffar och hyfsat bra med bena.

Svagheter som bandyspelare: Skulle säga att jag är lite för orörlig för att vara målvakt och vill gärna sätta mig ner även om de inte behövs på vissa skott.

Bästa spelare i Allsvenskan 2017/2018: Om Lukas ”Pang -Pang” Persson håller samma klass som förra året så är han det. Han verkade göra mål för skoj skull förra säsongen.

IFK Kungälvs placering i allsvenskan 2017/2018: Tror vi har goda chanser om vi håller oss skadefria men skulle vilja säga topp-3 iallafall.

Ordningsmannen i IFK Kungälvs omklädningsrum: Skulle nog säga Hampus Kärnman eller Micke Lindberg.

Clownen i IFK Kungälvs omklädningsrum: Svårt att säga, finns mycket roliga individer i laget!

Allsvenskans bästa supportrar: Helt klart Skarpa. Vilket gäng!

Det laget vinner Allsvenskan 2017/2018: Jag tror att Frillesås har goda chanser men tror även att vi i Kungälv och Gripen har goda chanser.