Seriestarten i Allsvenskan närmar sig med stormsteg. Snart är det bara en månad kvar tills premiären då ett stekhett derby mellan IFK Kungälv och Frillesås BK inleder Superallsvenskan. 
För företag som vill synas på IFK Kungälvs matchdräkt de kommande två säsongerna är det nu sista chansen att haka på. 

Ett ungt och hungrigt IFK Kungälv har under försäsongen överraskat det flesta. En stomme beståendes av unga spelare mellan 17 och 22 år har tillsammans med lagets äldre spelare visat att återväxten är stark i Kungälv.

Energin från de ungas framfart smittar just nu av sig på hela föreningen och med en inomhusarena vid horisonten är IFK Kungälvs målsättning att inom några säsonger vara tillbaka på den absolut högsta nivån på så väl ungdoms- som seniorsidan.

Intresset för att synas och verka med IFK Kungälv har under hösten varit stort. Inom kort ska matchtröjan för de kommande två åren tryckas och företag som ännu inte har hakat på tåget har fortfarande chansen att göra det. Klicka här för att se IFK Kungälvs partners. 

– Vi har märkt under hösten att IFK Kungälv har ett starkt varumärke i regionen och vår verksamhet är något som företag vill förknippas med. IFK Kungälv och bandyn betyder väldigt mycket för Kungälvsborna. Atmosfären är väldigt familjär i föreningen från skridskoskolan upp till A-alget och till människorna i publiken och till alla ideella krafter som gör vår verksamhet möjlig att bedriva, säger Ola Dagliden, marknadsansvarig i IFK.

IFK Kungälv erbjuder olika typer av samarbeten och partnerskap för företag som vill förknippas med bandy och ungdoms- och elitverksamheten IFK Kungälv bedrivit i Kungälv sedan 1940.

Deadline för att synas på matchtröjan är 30 september då den ska gå i tryck kort därefter. I nuläget finns fortfarande ett antal platser kvar på dressen. IFK Kungälv erbjuder partners olika typer av sponsorpaket som innehåller till exempel: 

* Medlemskap i IFK Kungälvs nätverk och partnerträffar

* Matchvärdskap för personal och/eller kunder

* Tillgång till att använda IFK Kungälvs-spelare för marknadsföring och aktiviteter på företaget

*   PR kampanjer

* Företag som är med på dräkterna får naturligtvis en matchtröja att ha hemma, på kontoret eller varför inte på läktaren under IFK Kungälvs bataljer i Allsvenskan. 

För mer information om vilka olika typer av samarbeten IFK Kungälv erbjuder- ta kontakt med Ola Dagliden, marknadsansvarig i föreningen.

Ola nås på telefonnummer: 0704 19 06 82