Den allsvenska premiären mellan IFK Kungälv och Frillesås BK på lördag skjuts upp på grund av det inte finns någon spelbar is på Skarpe Nord. 

Matchen var planerad att spelas nu på lördag den 4 november men på grund av det milda vädret meddelar Kungälvs kommun att det i nuläget inte finns en realistisk möjlighet till att det finns is på Skarpe Nord i helgen.

Det milda vädret är något bandyföreningarna på västkusten brottats med i flera år och ett problem som IFK Kungälv, Kareby IS och Kungälvs Skridskoklubb inom kort hoppas bli av med då en ny inomhusarena för isidrotterna i Kungälv är planerad att stå klar inom några år.

Någon ny tid för matchen mellan IFK Kungälv och Frillesås var under måndagsmorgonen inte bestämd. Mer information om när matchen kommer att spelas kommer inom de närmaste dagarna.