På fredag arrangerar IFK Kungälv en bandyeftermiddag hos vår huvudpartner ICA Maxi i Kungälv. I butiken kommer IFK Kungälvs A-lag att presenteras och finnas på plats att skriva autografer tillsammans med bland andra Frida Hörnqvist från TV4:s Idol. 

Efter en lång försäsong drar strax Allsvenskan i bandy igång där unga IFK Kungälv ska försöka överraska dom andra topplagen runt om i Bandysverige. På fredag kommer laget till ICA Maxi för att träffa fans och prata om den stundade bandypremiären.

Mellan 16.00 och 18.00 kommer A-laget att finnas på plats tillsammans med ledare och fans. Flera spelare i IFK Kungälv kommer också att fotograferas då de kommer att delta i ”Mustaschkampen” för att samla in pengar till forskning i kampen mot prostatacancer.

På plats hos IFK Kungälvs huvudpartner ICA Maxi kommer det också finnas möjlighet att träffa den talangfulla Kungälvstjejen Frida Hörnquist som gick till final i TV4:s Idol.

IFK Kungälv kommer också att sälja säsongskort till A-lagets matcher under vintern och alla som köper ett säsongskort kommer att få en tårta på köpet av ICA Maxi.

Mellan klockan 16-18 kommer också IFK Kungälvs trubadur ”Koffelatte” att spela bandylåtar och andra sköna klassiker för alla bandysupportrar och kunder i affären.

Vi ses på fredag!