Efter uddamålsförlusten i torsdags väntar en ny tuff uppgift för IFK Kungälv då laget möter Nässjö IF i Stinsens Arena. 

Besvikelsen var stor efter premiär förlusten i torsdags mot Frillesås BK. Kungälv fick en bra inledning på matchen men storsatsande Frillesås höll till slut för favorittrycket och lyckades vända matchen i regnet.

Något regn behöver IFK Kungälv inte tänka på under lördagen då matchen spelas i Nässjös fina inomhus Arena. Tufft motstånd blir det dock då Nässjö under försäsongen kanske målats upp som den störste seriefavoriten efter fina resultat, inte minst genom segern i den allsvenska Supercupen i slutet av oktober.

För Kungälvs del gäller det nu att försöka hitta tillbaka till den form laget visade upp under mitten av försäsongen då laget var oerhört svårslaget. Det milda vädret har dock gjort att laget knappt har kunnat träna den senaste månaden medan lag som Nässjö har kunnat nöta på flera gånger i veckan och det gör naturligtvis att inomhus lagen just nu har ett stort försprång kontra lag som fortfarande inte har bandyhallar.

Nässjö har också inlett säsongen starkt genom att besegra Gripen på hemmais med 5-3.

Matchen i Småland börjar klockan 14.00 och går att följa på elitrapport.se