På lördag jagar IFK Kungälv seger när laget ställs mot klassiska Boltic på Skarpe Nord. Under matchen kommer entrén för hemmapubliken att ske via grindarna vid Supporterboden i det nordöstra hörnet av arenan. 

På lördag klockan 13.30 är det äntligen dags för IFK Kungälv att få spela hemma på Skarpe Nord igen efter två bortamatcher i Dalarna. IFK Kungälv jagar nu revansch efter den senaste uddamålsförlusten och på lördag blir det återigen tufft motstånd då Boltic från Karlstad kommer på besök.

Lagen möttes under försäsongen i den Allsvenskan Supercupen i en svängig match där Kungälvs till slut kunde dra det längsta strået och vinna med uddamålet. I Allsvenskan har Boltic så här långt dock skrapat ihop fler poäng än Kungälv i serien och mötet på lördag är på många sätt ovisst och helt öppet.

Inför lördagens match kommer hemmapubliken att släppas in vid entrén i det nordöstra hörnet på Skarpe Nord där supporterklubben Skarpa har sin supportershop.

Så för Kungälvs publiken är det med andra ord inte samma entré som det brukar vara på Arenan.

IFK Kungälv hälsar både hemmapubliken, gästande supportrar och de båda lagen varmt välkoma till en spännande match på lördag klockan 13.30.