Imorgon onsdag väntar en tuff match mot klassiska Tranås som i dagsläget ligger på en 11:e plats i tabellen, men enbart med en poäng före Kungälv.

IFK har tagit fem poäng på totalt åtta matcher. Laget har haft lite missflyt i vissa matcher, men har även varit nära fler poäng i flera av dem. Det är alltid tätt och tufft i seriematcher och det gäller att ha marginalerna på rätt sida.

I IFK är alla tillgängliga för spel och Linus Carlström är tillbaka efter skada och spelade även senaste matchen mot Boltic. Man kommer ställa upp med ungefär samma lag som sist då man vill ha kontinuitet och stabilitet. Man försöker även ha med P18 spelare och ge dem så mycket speltid som möjligt.

– Det kommer att bli viktigt att ha en tät och organiserad defensiv och utgå därifrån, och på så sätt kunna kontra. Givetvis är det viktigt att ha ett varierande anfallsspel. Vi vill även känna en trygghet i vårt spel. Vi är inte nöjda med den poängskörden som vi fått och vi tycker att vi haft lite otur i början av serien, säger IFK Kungälvs tränare Anders Liw.

Kungälv kommer att göra allt för att knipa två poäng imorgon mot Tranås. Ett Tranås som är ett starkt kämpande lag spetsat med kvalité. Dom har bland annat en duktig ryss som är en viktig speluppbyggare för laget. De sägs även vara svårspelade. Men Kungälv slog Tranås i en träningsmatch på försäsongen med 4-2. Så med det i bagaget och lördagens färska och härliga vinst så har laget alla förutsättningar för att ta hem ytterligare en seger.

Matchstart 19:00 då ni hälsas välkomna till Skarpe Nord. Har ni inte möjlighet att vara på plats så följer ni givetvis matchen på elitrapport.