IFK Kungälv har lagt onsdagens bottennapp mot Transås bakom sig. Nu väntar istället chans till revansch borta mot Lidköpings AIK. 

I onsdags gick ingenting Kungälvs väg. Som tur är i idrott så kommer det nya utmaningar och redan på lördag får Kungälv chansen att visa sig från en bättre sida igen.

Motståndet blir dock tufft, då Lidköpings AIK står för motståndet. Laik har så här långt under säsongen imponerat i och laget kryllar det av tidigare Villa-Lidköping spelare och unga och lovande talanger. Laget ligger just på tredje plats i tabellen och tog senast i onsdags en tung skalp då laget vann borta mot Nässjö.

I de två senaste matcherna har laget också förstärkts av ”vår” egen Axel Ekholm. Axel har under inledningen av säsongen inte kunnat spela och träna på grund av sjukdom och påväg tillbaka till en ordinarie plats i elitserien i Villa så har han nu återigen börjat spela matcher.

För IFK Kungälvs del krävs en stark prestation för att kunna åka hem till Skarpe Nord med två poäng. När lagen möttes under försäsongen vann Kungälv med uddamålet i den Allsvenska Supercupens gruppspel.

För er som inte kan ta er till Lidköping kan matchen följas på elitrapport.se.