Snart smäller det – IFK Kungälv tar emot Gripen/Trollhättan i ett stekhett Annandagsderby på Skarpe Nord. Redan nu väljer IFK att avslöja sin taktik som ska ge två poäng och skapa fest på arenan. 

Inför årets Annandagsderby bryter Kungälv allt vad hemliga laguttagningar och smusslande med det taktiska heter. I en unik video från lagets omklädningsrum berättar nu spelarna själva hur man förbereder sig för olika scenarion under matchdagen.

IFK Kungälv är med andra ord redo. Det är även supportrarna. I nuläget finns endast ett fåtal biljetter kvar till uppladdningen och Before Bandyn innan matchen. Mer om det kan du läsa här. Tills vidare säger IFK Kungälv god jul och om ni vill kan ni se hur Kungälv laddar från omklädningsrummet inför matchen nedan. Vi ses på Skarpe Nords läktare på Annandagen. (Klicka på fönstret om inte filmen kommer upp automatiskt).