Nu väntar ett viktigt skede i bandyallsvenskan för IFK som genom ett dåligt läge i tabellen behöver ta alla poäng dem kan få. Imorgon väntar Gripen Trollhättan i Slättbergshallen klockan 14.30.

Efter en tung förlust mot Gripen på annandagen så är Kungälv givetvis revanchsugna i denna match. Framöver väntar matcher tätt i följd mot Frillesås, Åby/Tjureda, UNIK och Gustavsberg, matcher som vi gärna vill och behöver vinna för att kunna klättra i tabellen.

Gripen är ett genomgående bra lag och har ett bra grundspel, trygghet i försvaret, bra mittfält och anfall. I Gripen kan man hålla ett extra öga på Tony Eklind, Johan Grahn och Viktor Nordmark.

Kungälv vill minimera sina misstag och inte åka på några kontringar då man bjöd på ett par mål sist, detta är viktigt i alla lag givetvis. Man behöver också tajta till defensiven och inte gå bort sig. Man behöver spela tuffare, men inte fult och dra på sig utvisningar. I offensiven vill man hålla sig till grunderna och utnyttja dem, inget krångel utan raka rör. Kungälv har dock en del sjukdomar i laget, men laget tas ut på träningen ikväll.

IFK behöver en stark publik som stöttar dem i denna viktiga match, så åk upp till Trollhättan och titta på detta derby.

Har ni inte möjlighet att vara på plats så följer ni matchen på elitrapport.