IFK Kungälvs ledarstab förstärks under resten av säsongen av Anders Uhlin som har varit spelare, tränare och klubbchef i  IFK Vänersborg. 

Uhlin går direkt in i A-lagets verksamhet och träffade övriga ledarstaben och spelartruppen under måndagen. Anledning till att Uhlin förstärker truppen är att IFK Kungälvs ledarteam själva efterfrågat en ytterligare person i sitt ledarteam.

Anders Uhlin kommer att vara med under både A-lagets matcher och träningar. Anders Liw behåller fortsatt sin roll som huvudtränare tillsammans med Hampus Kärnman som precis som tidigare både kommer att vara aktiv på isen som spelare och som ledare när det inte är match.

IFK Kungälvs sportgrupp meddelar att Uhlin går in helt prestigelöst i ledarstaben och kommer att bidra med sina kunskaper för att hjälpa IFK Kungälv att hålla sig kvar i allsvenskan.

– Det är skarpt läge men med ett hårt arbete ska vi tillsammans göra vad vi kan för att spela allsvenskan även nästa säsong. För mig personligen är det oerhört stimulerande att komma in i ledarstaben för att tillsammans med de andra ledarna försöka utveckla laget, säger Anders Uhlin.

IFK Kungälv önskar Anders varmt välkommen till IFK Kungälv. Redan på lördag är han med på bänken då IFK Kungälv möter Unik på Skarpe Nord klockan 16.00.