Dramat i Bandyallsvenskan går vidare. I helgen åker IFK Kungälv norrut för matcher mot Västanfors och Ljusdal. 

IFK Kungälv har de senaste veckorna visat fin form och har på de senaste tre matcherna tagit fem av sex möjliga poäng. Poängen har gjort att IFK Kungälv har närmat sig lagen ovanför i tabellen. IFK ligger dock fortsatt på nedflyttningsplats och minst en seger i helgen lär behövs för att inte tappa allt för mycket mark i kampen om ett nytt kontrakt.

Motståndet är dok tufft och Västanfors har vid flera tillfällen imponerat, inte minst på hemmaplan. Laget har också en rad spelar med rutin från elitseriespel med bland annat Västerås SK och Tillberga.

Matchen mot Västanfors spelas klockan 16.00 på lördagen och efter den matchen väntar Ljusdal borta på söndag på den klassiska matchtiden 13.15.