IFK Kungälvs A-lag tänker göra allt i sin makt för att kriga till sig ett nytt kontrakt i Bandyallsvenskan. Nu ställer även föreningens samarbetspartners Pålab och Jålab upp genom att bjuda publiken på fri entré till matchen mot Nässjö IF för att spelarna på isen ska få så starkt stöd som möjligt från läktarna. 

Trots knakiga resultat under säsongen har IFK Kungälvs supportrar i vått och torrt stått bakom A-laget i Allsvenskan. Trots att A-laget ligger näst sist i tabellen har IFK Kungälv det tredje bästa publiksnittet i serien och lockar varje match fler åskådare än vad topptrion Frillesås, Falun och Gripen gör.

För att laget  ska få extra starkt stöd från en så stor hemmapublik som möjligt hemma mot Nässjö fredagen den 2 februari har nu IFK Kungälvs samarbetspartner Pålab och Jålab bestämt sig för att bjuda på entrén till matchen. IFK Kungälv kommer endast att ta en frivillig entrépeng om det är så att någon vill stötta klubben lite extra.

Matchen mot Nässjö IF är otroligt viktig för IFK Kungälvs vara eller icke vara i Bandyallsvenskan nästa säsong. Kungälv ligger just nu två poäng efter Nitro-Nora som i nuläget innehar den nedersta platsen för att få kvala sig kvar i Bandyallsvenskan.

IFK Kungälv kan konstatera att föreningen både har fantastiska supportrar och samarbetspartners som  tillsammans med laget vill göra allt för föreningen ska säkra ett nytt kontrakt i Bandyallsvenskan.

Ställ upp du med och kom ner till Skarpe Nord och stötta laget på isen till en oerhört viktig seger.

– Vi känner ett otroligt stöd och vi ska göra allt vi kan för att kriga till oss de poängen som behövs och vi hoppas på bra uppslutning av våra fantastiska supportrar nu i slutracet av serien, säger Hampus Kärnman, spelar och ledare i IFK Kungälvs A-lag.

IFK Kungälv, Jålab och Pålab hälsar publiken varmt välkomna på en härlig bandyfredag på Skarpe Nord klockan 19.00 den 2 februari.