I P-11 barnen födda mellan 2006-2008, där vissa har åkt skridskor sedan 4-års åldern medan några har börjat åka skridskor denna säsongen. Alla kan vara med och har sin plats i laget.

Vi har haft en fantastisk tillströmning av barn under säsongen och har faktiskt fördubblat truppen med killar och tjejer hitintills under året. Vi hoppas såklart att det beror på att barnen har roligt och tycker att vi är ett gott gäng.

Vi tränare vill att alla som spelar bandy med oss ska känna att det är en avslappnad och kravfri miljö och att alla från den som bara vill lära sig åka skridskor till den som vill komma med i landslaget, har sin plats hos oss.

Alla är välkomna att träna med oss upp till 3 ggr per vecka beroende på vad man vill och vad man känner att man hinner med.  Vi spelar både poolspel och cuper med framgång, och vi vill att även föräldrar ska känna att det är enkelt och avslappnat med bandy jämfört med många andra sporter.

Kom när du kan och vill, du är alltid välkommen, gäller såklart både träningar och matcher!

// Tränarteamet

Foto: Johan Spanås, bandyfoto.se