På fredag klockan 19.00 tar IFK Kungälv emot Nässjö IF på Skarpe Nord. Entrén till matchen är fri och föreningen hoppas att så många som möjligt kommer ner och stöttar laget i jakten på två livsviktiga poäng. 

Med fyra matcher kvar att spela av Bandyallsvenskan är IFK Kungälv i behov av poäng för att inte åka ur serien och nästa säsong få spela i division 1. I nuläget är det två poäng upp till kvalplats och Nitro/Nora vars målkvot i stort sett är densamma som IFK Kungälvs.

Två poäng hemma mot Nässjö är därför vad som behövs för att IFK Kungälv ska kunna närmare sig säkra mark och nå ett kvalspel. Motståndet är dock bland de svåraste i serien då Nässjö IF väntar. Nässjö var en av förhandsfavoriter till seriesegern, men har inte riktigt kunnat leva upp till förväntningarna under säsongen.

Nässjö ligger just nu på sjätteplats i tabellen, men har tack vare att man senast slog serieledande Frillesås ändå känning på en kvalplats till elitserien då man endast har två poäng upp till Gripen på tredjeplats.

IFK Kungälv har med andra ord en ganska tuff uppgift framför sig. När lagen möttes i Nässjö tidigare under säsongen förlorade IFK med uddamålet då smålänningarna satte in avgörande 3-2 i slutsekunderna.

Med ett rejält publikstöd i ryggen hoppas IFK Kungälv istället att kunna kämpa till sig marginalerna nu på fredag. IFK Kungälvs samarbetspartners Jålab och Pålab bjuder därför publiken på fri entrén för att så många som möjligt ska ta sig ner till Skarpe Nord.

För dem som vill stötta klubben lite extra finns möjlighet att lägga en frivillig entrépeng.

Varmt välkomna till Skarpe Nord klockan 19.00 önskar IFK Kungälv, Pålab och Jålab.