Ytterligare en sten i boet till lagbygget inför säsongen 2018-2019

Andreas Berggren har förlängt kontraktet med IFK Kungälv och kommer fortsätta vara en viktig kugge i försvarsmaskineriet. Han varit Kungälv trogen under hela sin karriär utom en kort utflykt på en säsong till Frillesås. Han tillhör också det P-18 som tog SM-guld 2012 och är sugen på mer framgång. Ingen trodde väl att förra säsongen skulle bli så oerhört dramatisk som den blev och det har tagit på krafterna och återhämtning. Nu är den återhämtning över för Andreas och suget har kommit tillbaka.

Han beskrivs som brytsäker med vass skridskoåkning som främsta egenskaper men också en oerhört lojal arbetshäst som alltid ger sitt yttersta i alla lägen.

På frågan om varför han vill fortsätta i IFK efter förra säsongens onödigt spännande rysare är svaret blixtsnabbt,
- revansch med högre tabellplacering, säger han med ett leende på läpparna.

IFK 3.0 är också en kittlande resa som nu skall börjas och den vill han vara med på.

Klubben är naturligtvis oerhört nöjda med Andreas beslut och önskar honom lycka till med årets säsong. Förhoppningsvis får vi se än fler glada bilder på Andreas som den som visas från Bolticmatchen på Skarpe Nord i vintras.